EDI4STEEL faciliteert een open communicatienetwerk voor het uitwisselen van informatie tussen ERP-systemen van alle aangesloten in- en verkopers in de staalwereld. Hierbij wordt bij voorkeur gebruik gemaakt van de datastandaard Smart Connected Supplier Network (SCSN).

Tevens doet EDI4STEEL aanbevelingen voor een gestandaardiseerde workflow van de gegevens uitwisseling tussen de verschillende ERP-systemen.
EDI4STEEL maakt het versturen en ontvangen van orders, vrachtbrieven, certificaten en facturen gemakkelijker, sneller en veilig.
Het gebruik van EDI4STEEL is:

  • Gemakkelijk: Geen typfouten bij het invoeren van een papieren bestelling of spraakverwarring bij een telefonische bestelling. De artikelen zijn direct gekoppeld aan de artikelen in uw systeem.
  • Snel: Het bericht wordt direct verzonden en ontvangen, zonder vertraging door post of afwezigheid van een medewerker. Het hoeft ook niet vertaald en ingetypt te worden.
  • Veilig: Door het afgeschermde netwerk hebben alleen u en de ontvanger toegang tot het bericht. 

Voor klanten die gebruik maken van het ERP-systeem easy2trade is de verbinding met EDI4STEEL voorbereid en vergt het weinig werk om verbinding te maken.

Up