Get smart, get connected

Het snelst groeiende netwerk voor data uitwisseling

Smart Connected Supplier Network (SCSN) is een datastandaard die het uitwisselen van informatie in de toeleverketen efficiënter maakt, waardoor bedrijven makkelijker, sneller en betrouwbaarder data kunnen delen.

Dit resulteert in een hogere productiviteit van de leveranciersketen door snelle, veilige en interoperabele uitwisseling van informatie tussen bedrijven.

Door uw bedrijf aan te melden bij het SCSN netwerk kunt u data uitwisselen met alle aangesloten bedrijven in uw productieketen, denk daarbij aan orders, facturen, technische product data, etc. U koppelt uw ERP systeem aan een van de service providers, die uw berichten vervolgens ofwel rechtstreeks, dan wel via een andere service provider aflevert bij de ontvanger.  

 

Het SCSN netwerk

SCSN is een datastandaard die het uitwisselen van informatie in de toeleverketen efficiënter maakt waardoor bedrijven makkelijker, sneller en betrouwbaar data kunnen delen.

Resultaat: 20% hogere productiviteit van de leveranciersketen door snelle, veilige en interoperabele uitwisseling van informatie tussen bedrijven.

 

Nieuws

 

Blogs

 

Partners van SCSN aan het woord

Up