Smart industry staat centraal binnen de strategie van Isah

Isah Business Software is actief op het gebied van ERP software voor de maakindustrie. Wereldwijd werken meer dan 700 maakbedrijven met Isah. In de klantenkring zitten onder meer machine- & apparatenbouwers en high-tech toeleveranciers in toonaangevende sectoren zoals de medische sector; de halfgeleiderindustrie, food, on- en offshore, agrarische sector, automotive, etc.

Isah ERP ondersteunt de complete ‘Product Life Cycle’ bij maakbedrijven. In een geïntegreerde oplossing komen ERP software, engineering, service, projectmanagement en financieel samen, ondersteund door een modern technologisch platform en een optimaal gebruikersgemak.

Smart Industry Ambassadeur

Isah is ervan overtuigd dat maakbedrijven met de inzet van Smart Industry beter hun koppositie kunnen behouden. Daarom initieert en participeert Isah in diverse Smart Industry initiatieven, waaronder het Fieldlab ‘The Smart Connected Supplier Network’. Het speerpunt van deze samenwerking was om het delen van informatie tussen klanten en leveranciers in de keten te vereenvoudigen en verder te digitaliseren, zonder dat men belemmerd wordt door het feit dat partijen in die keten met verschillende ERP systemen werken. Om dit mogelijk te maken is de SCSN-standaard ontwikkeld. Op deze manier werken bedrijven aan ketenintegratie en blijft ERP niet alleen binnen de muren van de organisatie.

Contactpersoon

Frank Groot
f.groot@isah.com

 

Up