KetenlinK van Webbing Solutions B.V., uw onafhankelijke serviceprovider voor SCSN en meer.

Webbing Solutions heeft KetenlinK ontwikkeld voor het uitwisselen van digitale berichten en andere informatie. Bijna 10 jaar geleden is dat begonnen met een eerste koppeling met ASML / Ariba. Door de jaren heen hebben we dit verder ontwikkeld, gestandaardiseerd en uitgebreid met een groot aantal andere berichtstandaarden en communicatiestandaarden.

We hebben ons al vroeg bij het SCSN fieldlab aangesloten om mee te werken aan deze nieuwe standaard in de maakindustrie. Hierdoor is SCSN volledig ondersteund binnen KetenlinK.

Webbing Solutions biedt als onafhankelijke serviceprovider de volgende voordelen met KetenlinK:

  • Onze focus ligt op bedrijfsprocessen van onze klanten met hun klanten en leveranciers en niet zozeer op hun bedrijfssoftware.
  • Wij ondersteunen naast SCSN ook een groot aantal andere standaarden voor wat betreft berichten, veilige communicatie, netwerken en diensten.
  • Jarenlange ervaring in het opzetten en ondersteunen van integraties.
  • Wij stellen onze ervaring, kennis en techniek beschikbaar voor andere softwareontwikkelaars van bijvoorbeeld ERP pakketten, webbased platformen en webshops. Hierbij zoeken wij samen voor uw klanten naar een standaard, schaalbare oplossing, een goede business case, samenwerking en support.
  • Wij bieden uit eigen ontwikkeling ook portalen die de inhoud van de SCSN berichten visualiseren. Hierin leggen wij uw business rules vast om direct controle op de inhoud van de berichten te kunnen toepassen.

Contactgegevens

Webbing Solutions B.V.
Dave Rullens
tel 0162-744110
info@webbingsolutions.nl
www.webbingsolutions.nl

Up