Smart Connected Supplier Network stelt Rob de Beule aan als General Manager

20 oktober 2022
Smart Connected Supplier Network stelt Rob de Beule aan als General Manager

Smart Connected Supplier Network (SCSN), het snelst groeiende netwerk voor data uitwisseling, heeft afgelopen week Rob de Beule aangesteld als General Manager. De Beule, voormalig General Manager van Fujitsu Glovia EMEA, was in zijn vorige rol ook al betrokken bij SCSN.

“Met Fujitsu Glovia, het huidige CresentOne, waren we al in een vroeg stadium als service provider betrokken bij de ontwikkeling van SCSN, destijds nog een innovatieproject”, aldus De Beule, ”Door de voortzetting van SCSN in een onafhankelijke en zelfstandige stichting heeft het netwerk een professionaliseringsslag gemaakt en neemt het aantal gebruikers van deze datastandaard snel toe. Deze ontwikkeling heeft mij ertoe gebracht deel uit te gaan maken van dit innovatieve en zeer relevante initiatief. Ik ben ervan overtuigd dat SCSN kan uitgroeien tot een van de belangrijkste datastandaarden in Europa en ik wil daar graag mijn steentje aan bijdragen.”

SCSN is een datastandaard die het uitwisselen van informatie in de toeleverketen efficiënter maakt, waardoor bedrijven makkelijker, sneller en betrouwbaarder data kunnen delen. Dit resulteert in een hogere productiviteit van de leveranciersketen door snelle, veilige en interoperabele uitwisseling van informatie tussen bedrijven.

Het succes van supply chains staat of valt bij het delen van grote hoeveelheden data. Met name bij MKB ondernemingen die een centrale rol in deze supply chains hebben is het ontvangen en versturen van data niet geautomatiseerd. Dit betekent dat data die ontvangen wordt van hun klanten gelezen, geïnterpreteerd en meestal manueel in het eigen ERP systeem moet worden ingevoerd. Dit kost vaak veel tijd en is foutgevoelig. SCSN lost dit op doordat SCSN-berichten automatisch in het ERP systeem van het bedrijf verwerkt kunnen worden.

Terug
Up