Teqnow workshop Digitaal communiceren met klanten en toeleveranciers

10 november 2021
Teqnow workshop Digitaal communiceren met klanten en toeleveranciers

Smart Connected Supplier Network neemt deel aan de workshop Digitaal communiceren met klanten en toeleveranciers: Geautomatiseerd berichten uitwisselen via SCSN. De workshop wordt georganiseerd op 24 Nov te Uden door Teqnow en de Metaalunie. 

 

Nu veel bedrijven de interne (digitale) processen al goed hebben geautomatiseerd is de volgende logische stap, het automatiseren​ van de contacten met klanten en toeleveranciers. Tot nu toe waren daar meestal, per klant, specifieke dure softwarekoppelingen nodig. Al enkele jaren wordt gericht gewerkt aan het ontwikkelen van een eenvoudigere manier van communiceren tussen bedrijven. Doel daarbij is dat een eenmalige koppeling op een systeem voldoende moet zijn om met veel verschillende bedrijven, geautomatiseerd te communiceren (dit systeem heeft de naam  SCSN gekregen). Deze bijeenkomst is dan ook een unieke mogelijkheid voor u om snel op de hoogte te komen van de actuele toepasbaarheid van SCSN.

Theorie en praktijk liggen vaak wat uiteen. Daarom hebben drie MKB-ondernemers het initiatief genomen om uit te laten zoeken hoe makkelijk SCSN nu al is en hoe toegankelijk het is voor kleinere en middelgrote bedrijven. Tijdens deze bijeenkomst wordt uitgelegd wat SCSN precies is. Vervolgens worden de resultaten van het onderzoek gedeeld, waarbij de betrokken ondernemers ook hun ervaringen op dit gebied met u zullen delen.


Datum en locatie:
Deze bijeenkomst vindt plaats op woensdag 24 november van 13.30 tot 17.00 uur.
Locatie: Hotel van der Valk Uden-Veghel, Rondweg 2, 5406 NK Uden.

Aanmelden is mogelijk via de Teqnow website.

Terug
Up