Het Tech2B platform maakt de continu veranderende ontwerp- en maakindustrie klaar voor de toekomst. Een veilige, cloud-based omgeving voor inkoop en verkoop zorgt voor meer transparantie, een gezamenlijke focus op procesoptimalisatie en duidelijke communicatie. Het platform is hiervoor een uitstekend middel, maar uiteindelijk zijn het de deelnemende bedrijven zelf die meerwaarde creëren voor zichzelf en elkaar. Onnodige kosten door foutieve leveringen worden gereduceerd, de time-to-market wordt verkort en samenwerking en gezamenlijke innovatie worden naar een geheel nieuw niveau gebracht.

Transparantie

De behoefte van een transparante supply chain wordt steeds belangrijker, aangezien veel bedrijven de voordelen inzien van het delen van supply informatie met andere partijen. Tech2B vergroot de transparantie van de supply chain op meerdere manieren. Bedrijven kunnen real-time communiceren met andere bedrijven, onderling vertrouwen opbouwen, een beter zicht krijgen op alle onderdelen van de toeleveringsketen om verbeteringen door te voeren, en sneller en effectiever reageren wanneer zich problemen voordoen.

Order Management

Het platform helpt de orderverwerking te stroomlijnen en knelpunten van handmatig werk te elimineren. Daarnaast worden fouten voorkomen en wordt een vloeiend proces gecreëerd van offerte-aanvraag via afhandeling van de order tot een tijdig verstuurde factuur. Met de orderverwerkings-functionaliteiten van Tech2B is het mogelijk om nauwkeurigere offertes, foutloze facturen en een efficiëntere en nauwkeurigere orderafhandeling te realiseren.

Contact

Sjors Hooijen 
Tech2B B.V.

sjors@tech2b.cc
Maak een afspraak
www.tech2b.cc

Up