Tech2B neemt deel aan SCSN

30 maart 2022
Tech2B neemt deel aan SCSN

De Stichting Smart Connected Supplier Network (SCSN) is verheugd om aan te kondigen dat Tech2B, het digitaal B2B-platform voor de Europese ontwerp- en maakindustrie, deelneemt aan de Stichting SCSN als service provider.

Tech2B zal als tiende service provider aansluiten bij het SCSN en hiermee zal het SCSN-ecosysteem weer een sterke groei maken.  

De komst van Tech2B maakt het mogelijk om via het Tech2B-platform order-informatie uit te wisselen de huidige SCSN partners. Hierdoor verbinden we de duizenden gebruikers van Tech2B met de honderden bedrijven uit de SCSN community.

“Tech2B vergroot de transparantie van de supply chain op meerdere manieren. Bedrijven kunnen real-time communiceren met andere bedrijven, onderling vertrouwen opbouwen, een beter zicht krijgen op alle onderdelen van de toeleveringsketen om verbeteringen door te voeren, en sneller en effectiever reageren wanneer zich problemen voordoen”,  aldus Sjors Hooijen, CEO van Tech2B. 

“We zijn blij met de komst van Tech2B. Dit biedt onder andere MKB’ers de mogelijkheid om laagdrempelig deel te nemen aan het SCSN, zonder dat hier uitgebreide ICT-systemen voor nodig zijn“, zegt Mike de Roode, Community Manager van de Stichting SCSN.  

Tech2B heeft de eerste pilots m.b.t. het activeren van SCSN voor de aangesloten leden ingepland staan voor begin april. De bedrijven zijn via de nieuw gerealiseerde ‘Tech2B App Store’ in staat om met één klik de SCSN-connector te activeren. De interacties met bestaande SCSN-bedrijven lopen daarna via de webapplicatie en/of Android en iOS app. 

Meer over Tech2B

Terug
Up