ERP Driving Industry 4.0

CresentOne is de toonaangevende leverancier van ERP-oplossingen voor de discrete maakindustrie.

De ERP-oplossing GLOVIA G2 biedt complete functionaliteiten voor onder meer de Hightech industrie, Machine & Apparatenbouw, Industriële Producten & Projecten, Automotive, Electronics en Luchtvaart & Defensie.

CrescentOne ontwikkeld de GLOVIA G2 oplossing voortdurend in samenwerking met klanten, met specialisten uit de discrete maakindustrie en door participatie in innovatieve ecosystemen, zoals Industry 4.0, Brainport Industries Campus, Fabriek van de toekomst in Eindhoven en PXL Smart Factory in Diepenbeek.

Met de uitgebreide functionaliteiten kunnen bedrijven in de maakindustrie de volledige levenscycli van hun producten beheren, van ontwerp, productie en levering tot en met de installatie, onderhoud en ondersteuning.

Constellation Software Inc.
CrescentOne maakt onderdeel uit van Constellation Software Inc. (“Constellation”), een internationale leverancier van toonaangevende software en diensten aan een aantal industrieën zowel in de publieke als de private sector. Constellations’ missie is het verwerven, beheren en bouwen van markt leidende softwarebedrijven die gespecialiseerde, missiekritieke software-oplossingen ontwikkelen om aan de behoefte van specifieke industrieën te voldoen. Constellation Software werd in 1995 opgericht om een portfolio samen te stellen van softwarebedrijven voor verticale markten die het potentieel hebben om leiders te worden in hun specifieke markt.

Sindsdien is het bedrijf snel gegroeid door een combinatie van acquisities en organische groei en is een sterke constellatie van bedrijven opgebouwd met een groot, divers klantenbestand bestaande uit meer dan 125.000 klanten die actief zijn in mee dan 100 landen over de hele wereld. Constellation heeft zes operationele groepen die momenteel klanten bedienen in meer dan 100 verschillende markten wereldwijd.

 

Up