ERP Driving Industry 4.0

Fujitsu Glovia is de toonaangevende leverancier van ERP-oplossingen voor de discrete maakindustrie. De ERP-oplossing GLOVIA G2 biedt complete functionaliteiten voor onder meer automotive, capital equipment, elektronica & elektrotechniek, toeleveranciers en industriële producten & projecten.

Met een Europees hoofdkantoor in Eindhoven, maakt Fujitsu Glovia deel uit van de Fujitsu-organisatie met een sterke focus op manufacturing. Fujitsu produceert o.a. servers, laptops en airco’s en maakt in een groot aantal bedrijven gebruik van GLOVIA als ERP-platform. Dit maakt dat Fujitsu de enige ERP-leverancier is met eigen fabrieken.

Fujitsu Glovia is partner van het Fieldlab Smart Connected Supplier Network dat zich ten doel heeft gesteld om de digitale samenwerking in de keten te vereenvoudigen.

Vanuit het hart van de Nederlandse High Tech maakindustrie levert Fujitsu Glovia een end to end oplossing waarbij bedrijven voor hun supply chain op het SCSN netwerk worden aangesloten.

De omzetting van en naar Glovia G2 is standaard beschikbaar en zorgt voor een snelle en soepele aansluiting van de systemen van leveranciers of afnemers in de supply chain. De vertaling van en naar het SCSN bericht wordt door Fujitsu Glovia begeleid.

Bedrijven die kiezen voor aansluiting op het SCSN netwerk profiteren van verhoogde efficiency en minder kans op fouten. Gebruikers van Glovia G2 profiteren bovendien van de bewezen implementatie en automatische verwerking van de SCSN berichten.

 

Up